Restauratie van de gevel

Een breed partnerschap, tussen de wereld van de bouw, energie, mecenaat en overheden, verenigd om excellentie, erfgoed en de verspreiding ervan te verdedigen.

Met de steun van Prométhéa en VINCI Energies Belgium en het advocatenkantoor ASAP was de eerste crowdgiving-actie voor de restauratie van de gevel een groot succes. Dit succes was niet mogelijk geweest zonder de bijdrage van vele erfgoedverdedigers. Dankzij deze giften kan het Maison Hannon nu de kosten van de restauratie dekken voordat het wordt opengesteld voor het publiek.

Deze uitdaging trok onmiddellijk het bedrijf Socatra aan, dat genereus zijn expertise aanbiedt. Samen met Urban Brussel (Brussels Hoofdstedelijk Gewest) en de gemeente Sint-Gillis zullen zij de vereniging helpen met de kosten die zij niet kan dragen.

Met de steun van de gemeente Sint-Gillis, Urban Brussels, ST'ART Invest, de Federatie Wallonië-Brussel, het Hortamuseum, de Nationale Loterij, het Brussels Hoofdstedelijk Gewest, de Koning Boudewijnstichting, Prométhéa, Socatra, VINCI Energies, advocatenbureau ASAP.