Online ticketing is nu open

Boek nu uw tickets om het Maison Hannon te bezoeken vanaf 1 juni 2023!

Het Maison Hannon bezoeken? Dat betekent de persoonlijke woning van Marie Debard en Édouard Hannon ontdekken. Samen met hun vriend, de architect Jules Brunfaut, ontwierpen ze een art nouveau meesterwerk. Het interieur werd ontworpen als een gesloten, dromerig en symbolisch universum.

Tijdens uw bezoek aan het Maison Hannon kunt u ook de tijdelijke tentoonstelling "Belgische art nouveau" ontdekken. Daar wordt de art nouveau in al zijn verscheidenheid gepresenteerd aan de hand van verschillende werken uit enkele van de meest vooraanstaande Belgische collecties. 

Door een ticket te kopen, wordt u ook mecenas van het Maison Hannon. Per verkocht kaartje gaat er namelijk 2 euro naar de restauratie van het gebouw. 

Om een veilig en aangenaam bezoek te garanderen voor iedere bezoeker, heeft het Maison Hannon een beperkte capaciteit. Online reserveren wordt daarom sterk aanbevolen. Last-minute tickets zijn ter plaatse verkrijgbaar tegen een iets lager tarief dan het online ticket, afhankelijk van de beschikbaarheid.

Openingsuren

Maandag en vrijdag van 11 tot 18 uur;

Zaterdag en zondag van 10 tot 18 uur;

Gesloten op feestdagen.

Adres

Maison Hannon

Verbindingslaan 01
1060 Brussel
België

Bereikbaarheid

Toegang met de tram: Tram 92 (halte: Ma Campagne of Darwin), Tram 4 (halte: Albert); 
Toegang met de bus: Bus 54 (halte: Ma Campagne).

 

Met de steun van de gemeente Sint-Gillis, Urban Brussels, ST'ART Invest, de Federatie Wallonië-Brussel, het Hortamuseum, de Nationale Loterij, het Brussels Hoofdstedelijk Gewest, de Koning Boudewijnstichting, Prométhéa, Socatra, Vinci Energies, advocatenbureau Asap.